Anlegg & Utemiljø

Prosjekter

Naturstein, tre og planter. Bygge levende uterom og benytte plantenes egenskaper til å tilpasse et klima i endring, noe vi alle kan bidra med i egen hage. Kvaliteten ligger i håndverket, håndverket ligger i detaljene. Anlegg & Utemiljø tilstreber hver dag å levere et håndverk basert på fagkunnskap og nøyaktighet.

Fornebu Senter

Vi gratulerer KLP eiendom med sin nye biowall på Fornebu Senter. Dette byggeprosjektet har oppnådd den høyeste klassifiseringen i miljøsertifiseringsordningen BREEAM, og vår plantevegg har bidratt med poenger i BREEAM.

NIWA Restaurant

Vi gratulerer NIWA restaurant med sin nye biowall. Planteveggen dekker nesten hele bakveggen i restauranten, og alle gjestene kan nyte utmerket sushi i et friskt inneklima som alle plantene er med og skaper

CC Vest Kjøpesenter, Oslo

Vi gratulerer CC Vest kjøpesenter med sin nye biowall som dekorerer sideveggen på rulletrappene opp til 2 etasje.

Bjarne Næss vei

Et rekkehus hvor det ikke var gjort mye med uteområdet på mange tiår. Etter en total renovering inne var det rom for et nytt uterom. Artig innslag med en bonsai , en pinus silvelstris som fokuspunkt i hagen.

Valset BL

Ny lekeplass med lekeutstyr og grøntområder.

Rønningen Gård

Langt inne i bymarka har vi bygget ny uteserveringsterrasse med ny trapp for adkomst. Trappa hviler på en mur bygget i Oppdalsskifer. Dette mur-prosjektet er vi litt stolte av, den ble fin!

Pottemakerveien

Ny villa, hvor vi har levert nytt uterom. Her er steinbelegg kombinert av royalimpregnert tre som er brukt på terassene, og hvor en levegg av tre skjermer litt mot innsyn fra gaten.

Hjalmar Haalkes vei

Ny hage og et helrenovert hus.
Natursteinmurer av skifer fra Li, og steinbelegg Relieff fra ASAK. Her er både normalstein og kvadratstein benyttet.
Plantefeltene er nyplantet her og vil framstå enda finere når de har fått etablert seg godt.

Gimleveien

Steinbelegg i gårdsplass. Fin løsning kombinert med staudebed i inngangsparti.
Flott prosjekt.