Anlegg & Utemiljø

Prosjekter

Naturstein, tre og planter. Bygge levende uterom og benytte plantenes egenskaper til å tilpasse et klima i endring, noe vi alle kan bidra med i egen hage. Kvaliteten ligger i håndverket, håndverket ligger i detaljene. Anlegg & Utemiljø tilstreber hver dag å levere et håndverk basert på fagkunnskap og nøyaktighet.

Schweigaardsgt 23

Dette prosjektet har en spesiell inngang, da vi får i oppdrag å erstatte en mislykket plantevegg levert av en annen leverandør. På den opprinnelige veggen har de ikke vært i stand til å holde plantene i live, og det har vært total utskifting av planter flere ganger i løpet av de 3 årene den var […]

Væretrøa

Et stort prosjekt. Full opparbeiding av eiendommen. To tomter skutt inn i fjellet. Også ”steinbruddet” skulle bli grønt til slutt. Stor mengder av alt og med store krav til kvalitet. Vi er stolte over å bli plukket ut til å bygge dette anlegget. Og håndverkerne våre ble stolte av resultatet.

Væretrøa

Nytt utemråde med en takhage med plassbygde benker og plantekasser på garasjetaket, og, litt artig og fin beplantning, litt japaninspirert selv om det ikke er en tradisjonell japansk hage . Beplantningene er innrammet med murer av Liskifer. Beleggingsstein med Relieff fra ASAK på kjøreareal.

Hytte ved Hemnkjølen

Et stort og krevende prosjekt. Dyp myr er fjernet rundt nesten hele hytta, og nytt terreng er bygget opp for å få et uteområde på samme plan for å utnytte hele tomta. Stor terrasse er bygget med trearbeider i Royalimpregnert trevirke, betongarbeider og forblending med skifer. En uteplass med peis og bad innrammet av tosidige […]

Buvika

Et lite men fint anlegg med skifermurer som plantekasser og belegg. Fine beplantninger.

Fornebu Senter

Vi gratulerer KLP eiendom med sin nye biowall på Fornebu Senter. Dette byggeprosjektet har oppnådd den høyeste klassifiseringen i miljøsertifiseringsordningen BREEAM, og vår plantevegg har bidratt med poenger i BREEAM.

NIWA Restaurant

Vi gratulerer NIWA restaurant med sin nye biowall. Planteveggen dekker nesten hele bakveggen i restauranten, og alle gjestene kan nyte utmerket sushi i et friskt inneklima som alle plantene er med og skaper

CC Vest Kjøpesenter, Oslo

Vi gratulerer CC Vest kjøpesenter med sin nye biowall som dekorerer sideveggen på rulletrappene opp til 2 etasje.

Bjarne Næss vei

Et rekkehus hvor det ikke var gjort mye med uteområdet på mange tiår. Etter en total renovering inne var det rom for et nytt uterom. Artig innslag med en bonsai , en pinus silvelstris som fokuspunkt i hagen.

Valset BL

Ny lekeplass med lekeutstyr og grøntområder.